Servicii viață-muncă

Există dovezi solide care să demonstreze că șubrezirea sănătății mintale și stresul pot duce la o creștere a ratei de îmbolnăviri fizice. Printre acestea se numără bolile de inimă, atacurile cerebrale și diabetul. Aceste îmbolnăviri pot să apară direct din cauza stresului psihic care afectează vulnerabilitatea fizică, dar și indirect prin creșterea dependenței față de un stil de viață nociv care adesea include fumatul și consumul exagerat de alcool. Toate acestea reprezintă problem importante atât din punct de vedere social cât și organizațional și implică acțiune imediată din partea companiilor. (ENWHP 2010)

CCS oferă programe de sănătate la locul de muncă, standard sau personalizate, adresându-se obiectivelor și nevoilor companiei dumneavoastră. Fiecare program de sănătate la locul de muncă se axează pe anumite aspect personal-profesionale precum stresul și aspectele comportamentale ale vieții cotidiene.  

Pentru maximizarea efectului, fiecare dintre programele noastre de sănătate urmărește o abordare multi-nivelară ce include:  

  • Evaluare organizațională  
  • Campanii de promovare a sănătății la locul de muncă
  • Consiliere pentru managementul sănătății și dezvoltarea politicilor de sănătate.  
  • Dezvoltarea de trening-uri și programe de leadership
  • Sprijin individual

În paginile care urmează puteți găsi câteva exemple de programe de sănătate pe care le oferim.

Tipărire Email

FaLang translation system by Faboba