Servicii pentru expatriaţi

În cadrul unei economii globale, posturile de management superior și repartițiile speciale tind să fie ocupate de resurse de încredere și competente externe (din străinătate). Acestor angajați sau expați li se oferă un statut special ce reflectă importanța lor în organizație.

Relocarea expaților devine în mod considerabil o problemă mai complicată datorită aspectelor duale a carierei soților și circumstanțelor speciale ce sunt implicate de relocarea unei familii cu copii.

CCS are mai mult de 20 de ani de experiență în abordarea familiilor de expații și a dificultăților de relocare și în abordarea situațiilor sensibile reducând astfel riscul acestor repartizări pentru organizație.

Tipărire Email

FaLang translation system by Faboba

Profiling pentru Expați

CCS folosește un instrument validat și testat de evaluare și profiling oferind posibililor candidați și membrilor familiilor lor oportunitatea de a obține o perspectivă necesară și îndetaliată asupra nivelului lor de pregătire și a abilității de adaptare într-un mediu nou.  Sunt subliniate potențialele zone de conflict pentru a fi discutate cu posibilii candidați și familiile lor. Printr-un proces de reflecție îndrumată, candidații sunt ajutați sa ia deciziile adecvate pe baza unor rapoarte detaliate.

Recomandări specifice și detaliate se fac companiei și cesionarilor, în baza informațiilor strânse, respectând în totalitate intimitatea candidaților.

Servicii de Suport pentru Expați

Datorită relațiilor construite prin rețeaua noastră extinsă oferim, de asemenea, informații în locațiile de destinație despre: găzduire, școlarizare, angajabilitatea partenerului și alte subiecte legate de relocare.

Atunci când vă aflați în străinătate o structura de suport 24/7 similară celei EAP, vă poate oferi oportunitatea de a beneficia de asistență în rezolvarea problemelor ample implicate de relocare. Acest suport se axează în mod special pe acomodarea personală și reducerea stresului, nevoi speciale, dezvoltare profesională și multe altele.  Această formă de suport este disponibilă telefonic cât și sub forma de ședințe de consiliere cu experții noștri.