Elemei

A CCS által, munkahelyi egészség témában végzett konzultációk segítenek Önnek az egészségpolitika kialakításában, az egészségmenedzsment témában való felkészülésben. A HR osztállyal, a foglalkozás-egészségügyi részleggel, és a munkavédelmi felelőssel való szoros együttműködés keretében hozzájárulunk a szervezeti egészségpolitika fejlesztéséhez, valamint az ehhez szükséges eszközök kiválasztásához és az átfogó stratégiájának beállításához.

Mindezen túl a CCS segít Önnek egy egészségmenedzsment munkacsoport felállításában, akik kidolgozzák és koordinálják a szervezet részéről történő erőfeszítéseket, hogy az egészségmenedzsment tartós, önfenntartó és szerves része legyen a vállalat tevékenységének.

A fent megjelölt célok elérésének érdekében a CCS széleskörű szolgáltatásokat ajánl, például: Alkalmazottakat Segítő Program, átfogó értékelések, HR fejlesztés, egészséges életstílussal kapcsolatos programok. Ezek az elemek önmagukban, illetve egy összetett szolgáltatáscsomag részeként is megrendelhetők.

Ezekről a szolgáltatás-elemekről az alábbi fejezetcímek alatt olvashat bővebben:

Nyomtatás E-mail

FaLang translation system by Faboba