Tanácsadó

Fontosnak tartja, hogy mások életét jobbá tegye? Klinikai gyakorlattal és egészségpszichológiai háttérrel rendelkező pszichológus / tanácsadó munkatársakat keresünk, akik szakértelmükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy partnereink és munkavállalóik számára hozzáadott értéket tudjunk nyújtani.

Elvárások:

  • Közel anyanyelvi szintű angol / francia nyelvtudás
  • MA fokozat egészség-, szervezet-, vagy klinikai pszichológia szakon
  • kognitív viselkedésterápiás, vagy rendszerszemléletű pszichoterápiás végzettség
  • minimum 3 év szakmai (pszichoterápiás) tapasztalat
  • tanácsadó, pszichológiai, vagy pszichoterápiás szakmai szervezeti tagság
  • egyéni vállalkozó
  • számítógépes ismeret

Amennyiben szeretne egy több mint 200 szakértőből álló csapat tagja lenni, kérjük, küldje el motivációs levelét és önéletrajzát a: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és rövidesen kapcsolatba lépünk Önnel.

Nyomtatás E-mail

CCS Regionális koordinátor

A CCS mások életét jobbá tevő, elkötelezett embereket foglalkoztat. Olyanokat, akik pályafutásuk egy részét arra szánják, hogy munkavállalók és családtagjaik százait segítsék Európában. Önállóan, lelkiismeretesen dolgozni tudó, megbízható, rugalmas, kreatív személyeket keresünk, akik feltalálják magukat ebben a folyamatosan változó multikulturális piaci környezetben, különböző életpályájúak és meríteni tudnak változatos tanulmányaikból és tapasztalataikból. Nem utolsó sorban a jelölt érzékeny a kulturális különbségekre, anyanyelvén kívül folyékonyan beszél legalább angolul, franciául, vagy németül. Sokoldalú érdekes munkát ajánlunk és folyamatosan növekvő felelős részvételt a döntéshozatalban. 

Amennyiben szeretne velünk dolgozni, kérjük, küldje el motivációs levelét és önéletrajzát az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és rövidesen kapcsolatba lépünk Önnel.

Nyomtatás E-mail

Diákok

Egyetemi hallgató?

Egyetemi hallgató? Szeretné megkezdeni szakmai gyakorlatát? Velünk kiváló lehetősége adódik rá! A CCS lehetőséget biztosít, hogy közvetlen tapasztalatot szerezhessen gyakorlati foglalkozás-egészségügy menedzsment projektekben. Kérjük, küldje el motivációs levelét és önéletrajzát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és tanulja meg velünk, hogyan teheti jobbá több száz európai munkavállaló és családtagjai életét.

Nyomtatás E-mail

FaLang translation system by Faboba